5 lækre sandstrande i Afrika

Rejser til Afrika

5 lækre sandstrande i Afrika

strand

Selv om Afrika ikke er mest kendt for sine strande, findes der mange er verdens lækreste badestrande både på østkysten og på vestkysten. Her finder du en kort liste over strande, der ikke kun er smukke, men også værd at se eller opleve på grund af de mange ting, du kan foretage dig, når du ikke lige daser i solen. Afrika er nemlig et fantastisk sted, fyldt med spændende natur og mange forskellige kulturer, som man næsten ikke kan lade være med at forelske sig i.

Anse Source D’Argent, La Digue, Seychellerne

Seychellerne er kendt for at have nogle af Afrikas absolut smukkeste, hvide strande, omgivet af krystalklart vand og et frodigt, grønt landskab. På øen La Digue findes den kendte sandstrand Anse Source D’Argent. Med smukke klippeformationer i vandet er der rig mulighed for at tage de bedste og mest spændende strandbilleder fra turen, og hvis man trænger til lidt andet end sol og sommer, er der rig mulighed for at opleve øens natur og dens fantastiske dyreliv i Veuve Naturreservatet.

Loango Nationalpark, Gabon

Loango er stedet for dem, der vil have mere end bare hvide sandstrande og drinks serveret i skyggen af et palmetræ. Denne nationalpark har alt fra fantastisk savanne til mystiske laguner, tætte skove og urørte sandstrande. Stedet er kendt for sit rige dyreliv, og det er slet ikke unormalt at se Afrikas firbenede berømtheder traske hen af stranden. Fra juli og helt indtil september kan man oven i købet også se pukkelhvaler boltre sig i bølgerne lige ud for kysten. Fra oktober til januar er der ingen hvaler, til gengæld er det her skilpadderne kravler i land for at lægge æg i deres reder!

Nungwi, Zanzibar, Tanzania

Stranden Nungwi er kendt for sine fine, hvide, palmebestrøede sandstrande, og er et populært rejsemål for de mere aktive og eventyrlystne rejsende. Stedet har nemlig et helt fantastisk koralrev fyldt med et utrolig farverigt dyreligt, som man ikke må gå glip af. Nungwi er for dem der både vil slappe af på stranden, dykke, stå på vandski og se skildpadder i det lokale reservat.  

Belle Mare, Mauritius

En anden helt fantastisk strand for de eventyrlystne er Belle Mare på Mauritius. Øen er kendt for sit safirblå vand og luksusresorter, som du garanteret har set billeder af i reklamerne for Afrika. Vandet her i det Indiske Ocean er varmere end på strandene i Atlanterhavet, og der er mulighed for alverdens vandsport, lige fra vindsurfing og vandski til paragliding eller dykning ved en af verdens mest kendte koralrev. Stranden er for de aktive rejsende, der også vil have lidt luksus!

Réunion

På den franske naboø Réunion finder man, trods øens beskedne størrelse, et fantastisk varieret landskab og et farverigt mix af gamle kulturer, lige fra indisk til fransk og kinesisk. Bestig bjergene og øens aktive vulkan, se på smukke vandfald eller bad på strande med helt hvidt eller helt sort, vulkanisk sand. Øen er et paradis for alle der elsker både natur, kultur og strand!

2 Responses

  1. ingenly says:

    buy cialis generic he didn t say he wasn t going to run them just that he wanted to run slightly lower doses to avoid sides he did say possibly nolva my bad

  2. BetseyS says:

    Very interesting subject, thanks for posting.Raise your business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *