5 lande i Afrika du skal besøge, hvis du vil have sol og strand

Rejser til Afrika

5 lande i Afrika du skal besøge, hvis du vil have sol og strand

afrikansk strand

Afrika er ikke bare et land, men et kontinent bestående af mange lande og uendeligt mange, unikke kulturer. Næsten uanset hvor du tager hen, kan du være sikker på at finde sol og varme. Men, når du er klar til ferie med sol og strand og et strejf af eventyr, står du overfor en stor beslutning. Hvilken strand skal du tage til? Her finder du et bud på fem lande med fantastiske strande og garanti for sol og sommer. Du kan umuligt komme hjem og ikke være forelsket i det fantastiske Afrika.

Tag til det eventyrlige Gabon

Tag på jagt efter solen i Gabon, der ligger på Afrikas vestkyst lige ved ækvator. Her finde du ikke kun smukke sandstrande og masser af sol, men også et helt fantastisk dyreliv. Oplev de kendte afrikanske mangroveskove og naturreservatet Loango, der er hjem for alle Afrikas mest fantastiske dyr. Når dagens eventyr er klaret, kan du slappe af på stranden med lækker lokal mad, og samtidig nyde synet af pukkelhvaler, der svømmer i vandet lige ud for kysten.

Svøm i krystalklart vand på Seychellerne

Seychellerne er det ultimative øparadis i Afrika, langt fra kysten og det traditionelle Afrika du måske umiddelbart tænker på. Her finder du intet mindre end 115 øer med alt lige fra hvide sandstrande med krystalklart vand og nogle af verdens største skildpadder, til dybe regnskove og fantastiske naturreservater. Sørg for godt med plads på kameraet til denne perle af et land, for her er både smukt, varmt og solrigt året rundt.

Oplev det himmelske Mauritius

Øen Mauritius ligger noget tættere på kysten, men er lige så kendt for sine fantastiske strande, mystiske laguner og fantastiske koralrev. I dette paradis for vandsport er du garanteret både eventyr og afslapning i solen. Trænger du alligevel til forandring, er der ikke langt til den franske naboø, Réunion, og et helt fantastisk miks af spændende kulturer. Mark Twain skrev engang, at Mauritius blev skabt først og derefter Himlen i dets billede, for så smukt er der virkeligt på Mauritius.

Se verden under vandet i Mozambique

Tofo Beach i Mozambique har alt, hvad du kunne drømme om på en sol og strandferie. Her er lækre strande uden alt for mange mennesker, gode restauranter, et spændende natteliv og alle muligheder for at bade eller dyrke vandsport i det varme, Indiske Ocean. Stedet er kendt for sit helt fantastiske dyreliv, der inkluderer både pukkelhvaler, hajer og masser af store rokker! Velkommen til det nye Goa.

Oplev det sande Afrika i Tanzania

Tanzania er en sand perle for alle, der gerne vil opleve alt, hvad Afrika har at byde på. Her finder du kæmpe naturreservater, der strækker sig langt ind over serengeti sletten, hjem til Afrikas firbenede berømtheder, samt Afrikas største bjerg, Kilimanjaro. Ud for kysten ligger øen Zanzibar, kendt for fantastiske hvide strande, med sand så blødt som du aldrig har oplevet før og et rigt dyreliv både på land og i vand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *