USA eller Afrika – hvad er bedst? 

Rejser til Afrika

USA eller Afrika – hvad er bedst? 

Det er aldrig for tidligt at planlægge den næste rejse, og hvis du er i tvivl om, hvorvidt turen skal gå til USA eller Afrika, så læs med her, hvor vi kaster lys over sagen. Vi giver dig gode råd, du kan overveje og dermed træffe din beslutning på et oplyst grundlag. 

USA og Afrika er to helt forskellige steder og kan på ingen måder sammenlignes. Der er altså tale om to helt forskellige oplevelser, afhængig af om man vælger det ene eller det andet. 

USA 

Hvis du vil til USA, skal du først og fremmest sørge for at søge om indrejsetilladelse. Du udfylder din ansøgning på nettet og får svar i din inbox. I USA er der meget at opleve, både storslåede naturområder, sol og strand, puddersne og ikke mindst metropoler som New York City, Boston eller Los Angeles. I USA kan I køre rundt i egen bil og se lige, hvad I har lyst til, eller I kan bestille en færdig pakkerejse med en mængde spændende oplevelser planlagt. 

Afrika 

I Afrika er det hele lidt anderledes. I mange lande i Afrika er det ikke tilrådeligt at køre selv, da der er stor risiko for at blive røvet eller det der er værre. Her er det mest fornuftige at bestille en rejse hos et rejseselskab, hvor man kører rundt i bus eller jeeps med både guider og vagter. I Afrika kan I opleve vilde dyr som løver, næsehorn, elefanter, bøfler og leoparder. Hvis dette ikke er nok, kan I også beundre den fantastiske og mange steder uspolerede natur, man finder mange steder på dette mægtige kontinent. 

I Afrika skal man være forberedt på en anden levestandard end her i Europa, og man kan komme ud for, at der ikke er elektricitet eller rindende vand. Det kan være en udfordring, hvis man rejser med børn, men omvendt har børn også godt af at se, hvordan mennesker i andre lande lever. 

Noget helt andet 

I kan naturligvis også vælge helt at se bort fra både USA og Afrika og vælge et helt andet sted, for eksempel Australien, hvor store oplevelser venter for hele familien. Her kan I se kænguruer og krokodiller, I kan bade og surfe eller I kan besøge Sydney, Melbourne eller en af de andre store byer. I kan også overveje det spændende Japan, hvor en helt anden kultur venter. Her kan I gå på opdagelse i smukke, gamle templer og proppe jer med lækker japansk mad. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *