Sådan får du Afrika hjem i stuen 

Rejser til Afrika

Sådan får du Afrika hjem i stuen 

Hvis du drømmer om den helt store Afrikatur, men du desværre ikke har tid eller råd lige nu – ja, så er der ikke andet for end at lade Afrika komme til dig. Det kan du gøre med en indretning, der leder tankerne hen på det eventyrlige kontinent. 

Milevide savanner, gyldne sandstrande, frodige jungler, endeløse ørkener og skyhøje bjerge… Afrika kan det hele, og derfor er der mange gode grunde til at besøge verdensdelen. Ikke desto mindre er det ikke lige altid, man har tiden eller pengene til den helt store rejse.  

Så er det heldigt, at man kan få Afrika hjem i stuen. Med de rette elementer i din indretning kommer du til at føle dig som en anden Karen Blixen på den afrikanske farm. Her på siden får du masser af gode tips og tricks.  

Skab dit eget lille Afrika  

Selvom Afrika er verdens næststørste kontinent, kan du godt skabe stemningen på mindre plads. Hvis du bor småt, kan en sovesofa være en rigtig god løsning på pladsproblemer. Du finder super anbefalinger her til nogle af markedets bedste sovesofaer. 

Når du skal vælge din sovesofa, kan du med fordel tænke i afrikanske farver. Du kan lade dig inspirere af sandet i ørknerne og på kysterne, eller du kan gå med en smuk jordfarve. Dekorer sengen med puder og tæpper i dyreprint for at fuldføre fantasien. 

Har du selv skudt den? 

Og nu vi taler om dyreprint… Hvorfor ikke få nogle flere fantastiske dyr ind i hjemmet? Afrika er kendetegnet ved et overflødighedshorn af vilde dyr, som vi slet ikke har magen til herhjemme.  

Der er ikke noget, der vækker opsigt som et zebraskind på gulvet, eller måske endda en majestætisk giraf. Du behøver selvfølgelig ikke tage livet af de smukke dyr, men kan sagtens nøjes med et kunstskind. 

Find vej på det store kontinent 

Selvom du ikke skal til Afrika lige nu, kan du sagtens planlægge, hvor du gerne vil tage hen, og hvad du gerne vil opleve. Her kan et kort over kontinentet være helt genialt. Det ser også enormt flot ud på væggen, og hver gang du kaster et blik på det, vækkes Afrika-drømmen til live. 

For at gøre drømmen mere livagtig kan du dekorere kortet med tegnestifter, kortnåle og klistermærker. På den måde kan du markere, hvor din næste store verdensrejse skal gå hen. Det vil helt sikkert sætte dig i en eventyrlig stemning. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *