Sådan rejser du Afrika rundt som gangbesværet

Rejser til Afrika

Sådan rejser du Afrika rundt som gangbesværet

Uanset hvilke udfordringer man har i livet, fysiske såvel som mentale, så fortjener man nogle mindeværdige oplevelser der vil blive husket i mange år frem. Rejser rundt til de forskellige kontinenter åbner muligheder for at lære forskellige kulturer at kende og skabe minder for livet. Hvis man for eksempel er gangbesværet, kan en simpel løsning som en kørestol være en stor hjælp.

Afrika er et utrolig spændende og mangfoldigt kontinent der har en masse at byde på. Alt efter hvilke lande man vælger at besøge, er der mulighed for at opleve mange forskellige sprog, levemåder, religioner og kulturer. Afrika er meget mere end Løvernes Konge. Rejser man dertil er man næsten garanteret at skaber minder for livet.

Hvis man er fysisk udfordret og har svært ved at gå på egne ben uden hjælpemidler som en kørestol, så kan det være svært at rejse alene. Men heldigvis findes der netop et stort udvalg af forskellige hjælpemidler som kørestole, krykker og rollatorer.

Vælg den rigtige kørestol for dig

Fordi der findes et stort udvalg af kørestole og andre hjælpemidler, som kan hjælpe en gangbesværet person med at komme rundt, er det også vigtigt at finde den rigtige løsning til den individuelle person. Mennesker kommer for eksempel i forskellige størrelser, hvorfor man også kan få kørestole i forskellige bredder, så den enkelte kørestolsbruger kan føle sig behageligt tilpas.

LivetSomSenior.dk giver et godt overblik over forskellige kørestole, som har forskellige funktioner og findes i forskellige priser. Transportkørestolen ”Marlin” findes for eksempel i fire forskellige bredder og til en fin mellempris på 2.750 KR. For at gøre kørestolen mere individuel, kan man også købe tilbehør til den, som en siddepude så man sidder mere behageligt i den.

Din rejsemakker

Er man typen der rejser meget, er det naturligvis en stor fordel at kørestolen er opbygget praktisk, sådan at den kan klappes sammen og hjulene kan tages af når den ikke bliver brugt. På den måde fylder den mindre og kan transporteres nemt rundt, uden at tage for meget plads. Når man rejser rund i det afrikanske kontinent, så jo færre sager man har med sig jo bedre. Varmen kan nemlig gøre det ulideligt at rejse rundt og bære rundt på ekstra grej.

Som rejsende har man ofte brug for at have flere små tasker med til sine vigtige sager og andre småting og hvis man er førstegangsbruger af en kørestol, er det måske svært at forstille sig det kan gøres på en praktisk måde. Men det er i virkeligheden utrolig praktisk, at man kan tilkøbe tilbehør, som for eksempel en taske, der specifikt er lavet til en kørestol. Med det rette tilbehør, ser kørestolen komplet og elegant flot ud, samtidig med, at man har sine ting lige ved sig.

Lej eller køb

Uanset om man bruger en kørestol til hverdag eller kun har brug for den til en specifik rejse, så kan man selv bestemme om det kan betale sig at investere i en kørestol eller nøjes med at leje den til de specifikke lejligheder, hvor den er mest nødvendig. Hvis du gerne vil lære Afrika at kende, så er der i hvert fald intet der bør holde dig tilbage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *