Planlæg rejsen hjemme fra din computer

Rejser til Afrika

Planlæg rejsen hjemme fra din computer

Når du har besluttet, at rejsen skal gå til Afrika, begynder det spændende arbejde med at researche og få bestilt de forskellige ting. I dag kan næsten det hele lade sig gøre hjemme fra din egen stue, hvor du kan ordne sagerne fra din computer. Læs med, hvor vi ser på nogle af de ting, du selv kan klare.

Fra din computer kan du bl.a. researche på seværdigheder i det område, du påtænker at besøge, for på internettet findes et væld af forskellige rejsesider og forums, hvor du kan få inspiration og søge råd fra andre rejsende. Det der er vigtigt, når du selv vil planlægge rejsen, er at du har internetforbindelse, og altså ikke om du bruger en Windows- eller Applecomputer. Skulle det ske at du får problemer med din Mac, mens du researcher eller arbejder med noget andet, kan du opsøge Apple Computersupport og få hjælp.

Få de gode billetter

En af de første ting, du skal have styr på, når du i store træk har planlagt, hvor du vil rejse, er flybilletter. Her findes der flere forskellige tjenester, hvor du kan søge efter billetter og sammenligne priser, afgangs- og ankomsttider samt antal mellemlandinger og på den måde finde de rejser, der passer dig bedst. Nogle er ligeglade med, om de skal afsted midt om natten, bare de får billetten så billigt som muligt, mens andre gerne vil betale lidt mere for til gengæld at få nogle lidt mere brugervenlige rejsetider.

Sammenlign og book hoteller

Det næste er at finde overnatningssteder, særligt de første nætter efter ankomst, hvor man et sted så fremmed som Afrika ikke har lyst til at skulle ud og lede efter et sted at sove, når man ankommer. Også når det gælder hoteller findes der tjenester, hvor du med forskellige kriterier kan søge efter hoteller og sammenligne priser.

Bestil guidede ture hjemmefra

Hvis du rejser på egen hånd og altså ikke har købt en pakkerejse, hvor alt er tilrettelagt, vil du muligvis have lyst til at deltage på guidede ture, hvor man oplever områder og seværdigheder. Også disse ture kan meget ofte bookes hjemmefra, så du blot skal møde op på det angivne sted, når dagen for turen oprinder. I nogle tilfælde kan man blive afhentet ved sit hotel, da skal man ved bookningen angive, hvor man bor. Husk at læse alt grundigt igennem, når du booker en tur, så du er sikker på at være forberedt til det, I nu skal. Således kan det være nødvendigt med særligt tøj eller udstyr, og det vil altså fremgå af den information, du modtager ved bestilling af turen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *