3 tips til at rejse i Afrika med børn 

Rejser til Afrika

3 tips til at rejse i Afrika med børn 

Nogle børnefamilier vælger at rive tre måneder eller måske et halvt år ud af kalenderen og rejse rundt i Sydøstasien, hvor der er tid til at være sammen og opleve nye ting. Der er dog også mange andre steder, man kan tage på langtidsferie, heriblandt Afrika. Her ser vi på tre indsatsområder, man bør have i tankerne, når man rejser i Afrika med børn. 

En langtidsferie er en oplevelse for livet og en, som familien vil huske i mange år. Måneder, hvor man ikke skal andet end at være sammen og opleve spændende ting, er en fantastisk gave at give sine børn, og en gave som varer hele livet. 

Autostolen er et must 

Vælger man at leje en bil for at køre rundt i Afrika bør det være en firehjulstrækker, og til mindre børn er det et must med en autostol. Her vil man føle sig mest sikker med en stol, man har købt her i Danmark, da den dermed lever op til danske standarder og som man derfor kan føle sig sikker på. Autostole kan købes mange steder, blandt andet på https://autostol.dk/ men også i supermarkeder eller byggemarkeder. 

Tag jer god tid 

Når man rejser med børn, skal man tage sig god tid. Der er ingen grund til at ræse rundt for at se så meget som muligt, for børn oplever noget hele tiden. Det er derfor en god idé at planlægge rejsen, så man har minimum en uge hvert sted, og der er tid til at falde til og bare nyde at være der, hvor man er. Ligeledes er det godt at holde mange pauser, så man får et afbræk fra køreturen og får strakt benene. 

Legetøj med hjemmefra 

For børn er tryghed vigtigt, og selvom far og mor er med, har det også en værdi at have noget med hjemmefra, som man kender og elsker. Det kan være en bamse, et eller flere stykker legetøj eller en bog, man plejer at læse i derhjemme. På den måde bliver det fremmede til at håndtere, og barnet får en god oplevelse med rejsen til Afrika. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *