Styr på det hele, inden det store eventyr?

Rejser til Afrika

Styr på det hele, inden det store eventyr?

Mange vælger hvert år at rejse til Afrika for at slappe af på stranden eller nyde den mageløse natur og det fantastiske dyreliv på en safari. Uanset hvor din rejse går hen, er et besøg i Afrika altid en kæmpe oplevelse – og du fortjener at kunne nyde den i fulde drag, uden at skulle bekymre dig om din forretning derhjemme.

For ansatte er det ingen sag. Da er det blot at bede om ferie og så af sted. Men er du selvstændig erhvervsdrivende, kan det være mere problematisk at skulle forlade din virksomhed i flere uger, måske måneder ad gangen. Her kan en god mulighed være at leje en medarbejder, der kan sørge for, at der er styr på regnskab, frister og momsindbetalinger, mens du nyder din ferie.

Bogholderiet må aldrig holde fri

Du må naturligvis gerne selv holde fri og farte rundt på savannen på udkig efter giraffer, løver og elefanter, men bogholderiet hjemme i dit firma, må aldrig holde fri. Regningerne skal stadig sendes ud og betales, og der skal være styr på frister og indbetalinger. Derfor er en investering i en lejet medarbejder til at stå for bogholderi og regnskab for en kortere eller længere periode værdifuldt for dig, dit firma, dine kunder og leverandører.

Når du lejer en medarbejder fra et anerkendt bureau, ved du, at der er styr på tingene, så du kan nyde din velfortjente ferie.

Tag på en pakkerejse eller udforsk selv Afrika

Om du bestiller en færdig pakkerejse med indlagt safari og afslapning ved stranden, eller du vil sammensætte din rejse og booke destinationerne selv, er helt op til dig. Det er et spørgsmål om smag og behag – eventyrlyst, budget og erfaring.

I alle tilfælde er det vigtigt, at du sørger for at forberede dig ved at tjekke de til enhver tid gældende rejsevejledninger, som Udenrigsministeriet sender ud, og at du sørger for at have de rigtige vacciner på plads. Flere lande i Afrika stiller krav om vaccinationer, før udstedelse af turistvisa. 

En rejsekonsulent kan være en god investering

Er du i tvivl, om hvordan turen skal planlægges, eller har du helt specifikke ønsker til din Afrika-rejse, da vil en rejsekonsulent eller et rejsebureau kunne hjælpe dig med at få det hele på plads. Du kan benytte dig af rejsekonsulentens erfaring og viden, så du er bedst muligt sikret på turen med garanti for masser af fede oplevelser. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *