Få behandlingen af din hudkræft lagt i trygge hænder

Rejser til Afrika

Få behandlingen af din hudkræft lagt i trygge hænder

Hudkræft er en udbredt kræftform i Danmark, der stadig bliver mere og mere almindelig. Heldigvis er det muligt at blive behandlet. Det er dog en god ide at få det gjort et sted, hvor det er trygt og sikkert.

Hudkræft

Der findes to typer af hudkræft: Den almindelige hudkræft, og så modermærkekræft. Den første er den, der hyppigt optræder, og er heldigvis meget sjældent dødelig. Modermærkekræft er dog mere farlig, og kan i slemme tilfælde være dødelig.
 Hudkræft ses typisk først som en knude på huden. Senere kommer der sår i midten af knuden. Den mest hyppige årsag til hudkræft er ultraviolet stråling fra sol eller evt. et solarie. Det har dog ikke været stoffer i arbejdsmiljøet, virus eller arvelige forhold, der kan have betydning for, at der opstår hudkræft.

Behandling uden ventetid

Får du konstateret hudkræft, så skal der gøres noget ved det hurtigst muligt. Det kan du få på hudkræftklinikken, der findes både i København og Jylland, og hvor der ikke er ventetid på behandlingen. På klinikken er de specialister i det der hedder Mohs kirurgi, der giver den mest effektive og den mest sikre behandling af hudkræft.. Denne behandling garanterer desuden det mest optimale resultat. Og så er det selvfølgelig rart at være i trygge hænder under din behandling. Det er du hos hudkræftklinikken.

Opdag det hurtigt

For at  få den bedste behandling af din hudkræft er det vigtigt, at kræften opdages tidligt i forløbet. Derfor er det en god ide at få lavet et kropstjek, hvis du er i tvivl om du er ramt af kræft. Det kan du også få lavet hudkræftklinikken, der har stor erfaring på også dette.

Hvorfor Mohs kirurgi

Det er metoden Mohs kirurgi, som de benytter ved hudkræftklinikken, når de behandler hudkræft. Ved den metode fjernes hudkræftceller så præcist som muligt, samtidig med at der forsøges at bevare så meget sundt væv som muligt. Ved Mohs kirurgi undersøger man løbende det væv, der fjernes under operationen. Derved kan kirurgen sikre sig, at kræften er fjernet med en operation. Det er generelt en metode, der er standard i USA, i Storbritannien og flere andre steder. I øvrigt kræver det ikke indlæggelse at blive behandlet efter Mohs kirurgi, der udføres udelukkende lokalbedøvelse og så giver det det optimale resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *