5 lande i Afrika du bør besøge

Rejser til Afrika

5 lande i Afrika du bør besøge

afrika

Hvis du går og drømmer om at komme ud i verden, er Afrika helt sikkert noget, du burde overveje. Det er lidt et undervurderet kontinent, der byder på så ufatteligt mange fantastiske lande og kulturer. Oplevelser kan man få rigeligt af i de mange forskellige lande. Og lige netop de mange lande bevirker, at der findes en lang række forskellige kulturer og måder at leve på i Afrika. Landene er langt fra ens, så nedenunder får du et lille overblik over fem meget smukke, men så sandelig også forskellige afrikanske lande, man med fordel kan besøge.

Marokko

Marokko er et land i det nordvestlige Afrika, og det byder på en masse spændende oplevelser. En af de ting, der er kendetegnet for den marokkanske livsstil, er maden. De har en masse specielle anretninger, som er helt suveræn. Herudover findes det famøse marked i Marrakesh, som byder på ufatteligt mange indtryk og som er svært at beskrive med ord – det er simpelthen et land, der skal opleves.

Sydafrika

Sydafrika er et land, der igennem historien har kæmpet meget med raceadskillelse, og det er noget, der stadig mærkes den dag i dag. Denne ubehagelige fortid er således noget, der stadig hænger som en tung skygge i landet. Der er ufatteligt mange ting, der har med denne historie at gøre, som er værd at bruge sin tid på i det sydligste land i Afrika. Udover denne historie har Sydafrika dog også en masse store byer, som er helt fascinerende at opleve, da de virkelig giver et indtryk af, hvordan det er at leve i landet. Der er desuden en masse andre fantastiske ting at opleve i dette land.

Uganda

Hvis du altid har drømt om at komme ind i junglen og kigge på alle mulige finurlige dyrearter, så er Uganda en rigtig god mulighed for din næste rejse. Med store arealer med regnskov er Uganda oplagt for dyreelskere og naturelskere, de gerne vil være nogle fantastiske oplevelser rigere. Det er muligt at købe alle mulige forskellige dagsrejser til disse jungler, så man kan få et indtryk af den fantastisk smukke natur.

Kenya

Kenya er et afrikansk land, som byder på det hele. Der er pulserende storbyer, hvor der bare er gang i den. Man skulle næsten tro, at man var i vesten i de udviklede storbyer. På den anden side er det også et land fyldt med fattigdom, så der er stor forskel på levemåden i Kenya. Kenya er også kendt for sin savanne, hvor det er muligt at opleve en masse fantastiske store dyr. Der er ikke noget mere fascinerende end at se de store dyr tumle rundt med hinanden på det store græstæppe.

Egypten

Det nordafrikanske land, Egypten, er et land, der også byder på en masse ting. Selvfølgelig har de pyramiderne, som man skal se, hvis man vælger at tage til dette land. De fantastiske pyramider har en historie med sig, som man bliver helt slået ud af den over, så det er bare med at komme afsted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *