4 lande i Afrika, der er et besøg værd

Rejser til Afrika

4 lande i Afrika, der er et besøg værd

besøge afrika

Afrika er et kontinent fyldt med de bedste muligheder for at tage på den mest fantastiske ferie. Se den unikke natur, oplev hundredevis af gamle kulturer og tag på eventyr, som du aldrig har prøvet det før. Man kan intet andet end at forelske sig i de mange lande og kulturer, der lever side om side i det fantastiske Afrika. Læs med her om fire lande, der er værd at opleve helt tæt på.

Tag på safari i Tanzania

Tanzania er nok det land, der burde stå øverst på alles liste, når de første gang skal besøge Afrika. Her findes nogle af Afrikas største naturreservater, med mulighed for at komme på safari og blandt andet se Afrikas fem mest kendte dyr: Løven,  leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen. Er man til aktiv ferie kan man bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Er man mere til strandferie, kan man besøge Zanzibar, kendt for sine smukke, hvide strande og fantastiske dyreliv lige under havets overflade. Folket i Tanzania er desuden kendt for at være fantastisk venlige overfor turister.  

Oplev naturen tæt på i Sydafrika

For de eventyrlystne er Sydafrika et sandt paradis. Her er alverdens muligheder for at komme på eventyr i den vilde natur eller på safari i den fantastiske naturpark, Kruger National Park, hvor du kan bo i en hytte midt i naturen. Hvis du trænger til fred og ro, kan du køre den 300 kilometer lange Garden Route, der byder på det smukkeste planteliv, og tage en slapper langt fra den moderne verden i en af de små landsbyer på vejen. Men pas på når du smider fiskestangen i vandet, for her er der næsten lige så stor chance for at få hajer på krogen.

Tag på kulinarisk eventyr i Marokko

Hvis du synes turen til Sydafrika er lige lang nok, kan du også tage til Marokko. Her finder du alt fra store, livlige byer til små, lokale fiskebyer, eller store, snebeklædte bjerge. For dem, der virkelig kommer for at opleve en ny og anderledes kultur, er Marokko lige stedet. Med indflydelse fra både Europa, Arabien og de nordafrikanske berbere, findes her en helt unik og farverig kultur og mad som du aldrig har smagt det før! Oplev landets største markedsplads i Marrakech, hvor alle sanser kommer på prøve.

Få fødderne våde i Zambia

For de store naturelskere, kan man bare ikke komme uden om Zambia. Her findes nogle af Afrikas bedste vildtreservater med mulighed for safari både i bil og til fods, hvis du da tør! Se verdens største vandfald, Victoria Falls, eller tag chancen for en white-water rafting tur ned af Zambezi floden. Men bliv i båden, for der er vildt mange krokodiller! Folket i Zambia er kendt for at være umådeligt venlige og ivrige efter at lære interesserede om deres mange, unikke kulturer, der lever side om side i bedste velgående. Her er virkelig en oplevelse du bare ikke må snyde dig selv for. Vær nysgerrig og spørg løs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *