I Mission Afrika fandt jeg nye muligheder

Vibeke, Tidligere børne- og ungdomsmedarbejder i Afrika InTouch, fortæller hvordan overgangen fra Afrika InTouch til Mission Afrika, har været både spændende og har åbnet nye muligheder for frivilligt engagement.

 

Vibeke fortæller:

Jeg var i en periode meget engageret i AIT, bla. børne- og ungdomsmedarbjeder, hvor jeg rejste rundt og fortalte om mine spændende oplevelser i Sierra Leone, og senere som leder på AITs børnelejr. Det var nogle rigtig sjove år, men efter en tid opdagede jeg, at jeg kunne få en endnu større legeplads hos Mission Afrika. Her er der nemlig både mulighed for at engagere sig i projektgrupper der hjælper i Afrika, men også at biddrage til andre områder af en rigtig stor organisation. Jeg har i mine 4 år som frivillig i MA været med i et kommunikationsudvalg, været med til at starte en børnegenbrugsbutik, været på en helt fantastisk tur til Nigeria. Derud over sidder jeg i MAs bestyrelse og får lov at være med når store beslutninger skal tages. Jeg har fået et meget større indblik i, hvordan trosbaserede organisationer arbejder både i DK og på verdensplan – og hvorfor der er brug for lige netop Mission Afrika til f.eks. at udbrede dialog mellem muslimer og kristne, kapacitetsopbygge lokalbefolkningen og støtte i de lande, hvor folk har det allermest trangt!