Indlæser Begivenheder

Keep in Touch

21. april 2018

Detaljer

Dato:
21. apr
Tidspunkt:
15:00 - 20:00
Begivenhed Kategori:

Den 21. april indbyder Mission Afrika frivillige og medlemmer fra Afrika InTouch til en dag, hvor vi kan lære hinanden at kende og dele vores drømme og passioner for Afrika.

Afrika InTouch må desværre lukke ned, og vi vil gerne give mulighed, for at arbejdet og passionen kan fortsætte som en del af Mission Afrika. Men vi har brug for dig til at finde ud af, hvordan vi gør det bedst!

På dagen vil der være en update fra AIT’s bestyrelse og Tuja Stæhr Berg, som nu er ansat som børne- og ungdomsmedarbejder i Mission Afrika 10 timer i ugen. Derudover vil vi gerne høre, hvad du brænder for, og hvordan du kan se dit fortsatte engagement i et børne- og ungdomsarbejde.

Hvis du tænker over, hvad Mission Afrika egentlig er for en størrelse, er dagen også en mulighed for at lære os at kende og høre om projekterne i Afrika, det tværkulturelle arbejde i Danmark, projektgrupper, genbrugsarbejdet, netværket osv.

Vi glæder os over denne mulighed for at tage over, hvor Afrika InTouch slipper, og fortsætte med at inspirere børn og unge med Afrika. Vær med til at bære stafetten videre!